Geld is altijd een lastig onderwerp. Zeker als het gaat om het geven van giften. Je geeft zuurverdiende centen weg aan iets of iemand en je ziet er vervolgens niets van terug. En wanneer er gevraagd wordt om geld te geven aan een zogenaamd goed doel, denk je bij jezelf, "daar komen ze weer bedelen om geld". En vaak worden we helemaal chagrijnig wanneer er allerlei cliché Bijbelteksten worden opgesomd om het geweten te activeren. Uitspraken zoals; "geld is niet belangrijk", "van geld wordt je niet gelukkig" en "geld is maar aards goed" worden vaak om de oren geslingerd terwijl je denkt: geld is in deze maatschappij wel degelijk belangrijk.

Gelukkig is deze website niet bedoeld om te preken of om een wijze les op het hard te drukken. Dat scheelt ons de cliché uitspraken en u de frustratie. Laten we daarom maar gelijk met de deur in huis vallen waarom Margaret geld nodig heeft. Margaret wordt voor haar werkzaamheden niet uitbetaald door een werkgever zoals wij in Nederland vaak gewend zijn. Wij als thuisfrontcommissie zijn verantwoordelijk voor het inkomen van Margaret. Daarom de oproep om Margaret te sponsoren met een geldbedrag dat u kunt missen. Klein bedrag of groot bedrag, alle bedragen zijn welkom!

Hieronder kunt u de donatiemogelijkheden raadplegen. Namens Margaret hartelijk dank voor de gift!

Steunen via Wycliffe door middel van een machtiging

Hieronder vindt u het machtigingsformulier. Met deze machtiging kunt u een bedrag per machtiging overmaken naar Wycliffe t.a.v. Vertaalwerk Margaret. U kunt het ingevulde 

formulier mailen naar: tfcmargaret@gmail.com.

Antwoordkaart Margaret Den Belinga
PDF – 184,3 KB 252 downloads
Antwoordkaart Margaret Belinga
Word – 37,3 KB 252 downloads

Steunen via Wycliffe

Margaret is uitgezonden door de organisatie Wycliffe. Dit betekend dat Wycliffe een speciale bankrekening in beheer heeft voor Margaret. Hieronder de gegevens van deze donatiemogelijkheid:

Rekeningnummer (IBAN): NL44RABO0312636083

Ter name van: Wycliffe Taalkundig Werk Kameroen

Onder vermelding van: donatie vertaalwerk Margaret den Besten

 

Doneren via iDeal

Het is ook mogelijk om Margaret te steunen door middel van iDeal. Deze moderne betalingsmogelijkheid is beschikbaar via de Wycliffe pagina. U kunt Margaret steunen door op de 'IK WIL DONEREN' knop te drukken op de Wycliffe pagina. U kunt uw gegevens hier eenvoudig invullen en afrekenen met iDeal. De onderstaande knoppen brengen u naar deze handige pagina's. 

Waar is Margaret?